Столичного студента звинуватили у педофілії


Студента столичного університету імені Грінченка Дмитра Корнійця звинуватили у згвалтуванні неповнолітньої.

За словами одеських правоохоронців, студент, нібито, розбещував неповнолітніх під час роботи вожатим у таборі на Чорному морі, повідомляє ТСН.

Хлопця заарештували у таборі.

За словами Дмитра, впродовж десяти діб його били міліціонери, а коли пригрозили зґвалтуванням, він погодився підписати зізнання.

В експертизі побиттів описані подряпини на плечах, які утворилися внаслідок дії тупого предмета, а в матеріалах справи про побиття ні слова.    

Освітяни у відповідь кажуть, що міліціонери не мають ніяких фактів, а арешт спланували, щоби отримати відкупні у батьків студента.

Тим часом батько потерпілої дівчинки Андрій Халяпін у 2008 році заявив, що Дмитро примусив його дитину роздягнутися та робити непристойні речі.

А матір хлопця Віра Корнієць каже, що після арешту сина їй дзвонили невідомі та вимагали 15 тисяч доларів за його звільнення. Вони пригрозили: кожного дня сума підвищуватиметься на 2 тисячі.

Рідні Дмитра не сумніваються, що правоохоронці вибили зізнання, щоби запросити викуп - наступного ранку замість 15 тисяч доларів рідні мали привезти 100, інакше пригрозили вбити їх і сина.  

Вожаті і фізруки, які працювали з Дмитром того літа в таборі переконують, що правоохоронці взяли не того. Мовляв, у ніч інциденту через паркан санаторію переліз невідомий, опис якого, за даними відпочивальників, не співпадає з описом Дмитра.

Спочатку студента підозрювали у зґвалтуванні неповнолітньої, однак експертиза показала, що статеві органи дівчинки не ушкоджені.

Проте керівник кримінальної міліції у справах дітей УМВС в Одесі Олександр Лисий наголошує, що Дмитро нібито представився гінекологом та говорив дітям, що буде їх оглядати.

Міліція вимагає відрахувати Дмитра з вузу, але ректорат університету Грінченка переконаний, що арешт хлопця -  продумана комбінація.    

"Почала спливати інформація про батька цієї дівчинки (яка піддалася зґвалтуванню), який був пов'язаний як з МВС так і облпрокуратурою. Тому, що один з чоловіків, який бив Діму, сам говорив, що він друг сім'ї", - розповіла проректор університету ім. Грінченка Світлана Калашникова.

Після інциденту минуло два роки. Батьки скаржники тепер спілкуються із пресою крізь зачинені двері, відзначає ТСН.  

Міліція вимагає для Дмитра трирічного ув'язнення. Попереду ще кілька судових засідань, однак Дмитро сподівається, що отримає виправдальний вирок.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ