Турчинов: перенесення виборів в Києві – політичне замовлення регіоналів


Представник БЮТ Олександр Турчинов заявляє, що Конституційний Суд виконав політичне замовлення, відтермінувавши місцеві вибори у Києві на два роки.

Про це повідомляє сайт політика.  

Турчинов переконаний, що Партія регіонів, не маючи шансів перемогти у Києві, вирішила   "планомірно захопити" всі адміністративних позицій в столиці, "щоб проковтнути її разом з Черновецьким".

"Повністю контролюючи Черновецького, "регіонали" обкладають його своїми людьми, які і будуть керувати столицею", - сказав Турчинов.

Як відомо, 15 червня першим заступником голови КМДА замість Анатолія Голубченка був призначений колишній міністр із питань житлово-комунального господарства Олександр Попов.

Тоді ж мер Києва Леонід Черновецький заявив, що з призначенням Попова на нову посаду, "усі питання про розподіл повноважень у Києві самі собою відпадають - ніякого розподілу повноважень київського міського голови і голови Київської держадміністрації не буде".

Крім того, низка ЗМІ писали, що вибори у Києві пройдуть не одночасно з виборами до міськрад в Україні 31 жовтня 2010 року, а, згідно з рішенням Конституційного суду, у 2012 році.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ