БЮТ хоче мораторій на встановлення ларьків


Фракція БЮТ у Київраді пропонує проголосувати за підготовлений блоком проект рішення щодо встановлення мораторію на розміщення нових МАФів на засіданні Київради у четвер.

Про це заявила лідер фракції Тетяна Меліхова, повідомляє прес-служба Блоку.

За її словами, мораторій потрібно ввести до розробки Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд у столиці, яка має бути подана на розгляд Київради до 1 серпня.

"Через те, що за останні роки правила встановлення МАФів змінювались кілька разів, і щоразу прописувались різні дозволи, розібратись сьогодні, хто має, а хто ні відповідні документи, абсолютно неможливо", -  пояснила Меліхова.

Вона додала, що на сьогоднішній день повноваження у сфері передачі в оренду землі для розміщення МАФів мають як районні ради, так і структури КМДА.

"Користуючись цим недобросовісні підприємці отримують дозвіл для розміщення МАФів та будують капітальні споруди та за рішенням судів вводять їх в експлуатацію", - сказала депутат.

"Досить керувати розміщенням МАфів у столиці у ручному режимі. Київрада нарешті мусить навести в цьому порядок", - заявила Меліхова.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ