Індило отримав смертельну травму за 8-11 годин до загибелі, - експертиза


Розслідування смерті київського студента Ігоря Індила, який загинув у Шевченківському райвідділі міліції, підходить до кінця.

Днями прокуратура Києва одержала від судмедекспертів останню експертизу і готується озвучити офіційну версію трагедії, пише "Комсомольська правда".

Як з'ясувалося, лікарі як і раніше стверджують, що Ігор був в п'яний і, падаючи, вдарився об бетонну підлогу.

Акт судово-гістологічного дослідження № 927 за підписом судмедексперта Труша складається з кількох частин. У частині "Діагноз" лікар повторює результати попередньої експертизи: "Смерть Індила наступила внаслідок закритої черепно-мозкової травми з переломом кіст зводу й основи черепа, крововиливу під оболонку головного мозку".

В основній частині, лікар описує інші ушкодження: "На тілі Індила були виявлені садна на задній поверхні лівого передпліччя, на зовнішній поверхні лівого ліктьового суглоба. На внутрішній поверхні в області лівого ліктьового суглоба.

На внутрішній поверхні правого передпліччя. Синець між четвертим і п'ятим пальцями правої руки. На внутрішній поверхні правої стопи в основі першого пальця. Синець у поперековій області".

Висновок експертизи полягає в тому, що незважаючи на величезну кількість саден і синців, смертельну травму хлопець одержав після контакту з тупим предметом (яким саме, точного визначення немає) за 8-11 годин до смерті.

"Явних зовнішніх ушкоджень на голові, які б спричинили мозкову травму, не виявлено", - підсумував лікар.

Як відомо, у середу ввечері начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Києві Володимир Поліщук повідомив, що начальник Шевченківського РУВС підполковник Петро Мірошниченко не піде у відставку доки не буде розслідувана справа смерті Ігоря Індила у відділку міліції.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ