Начальник РУВС, де помер студент, не збирається у відставку


Начальник Шевченківського РУВС підполковник Петро Мірошниченко не піде у відставку доки не буде розслідувана справа смерті Ігоря Індила у відділку міліції.

Про це у коментарі "Українській правді. Київ" повідомив начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Києві Володимир Поліщук.

"Я з ним особисто розмовляв, він спростував усі чутки про відставку. Більше того, він це зробить тільки після того, як будуть поставлені усі крапки над "і" у цій брудній справі (загибель Індила)", - сказав Поліщук.

Він додав, що нині ця справа розслідується прокуратурою і міліція готова до будь-якого висновку прокуратури, але у випадку якихось провокацій проти міліції, самі ж правоохоронці наполягатимуть на ексгумації тіла загиблого студента.

"Ми готові до будь-якого висновку прокуратури, але ми наполягаємо на неупередженості розслідування. Якщо хоч маленька частина провини Приходька, який забрав Індила у відділок, є, то він безумовно понесе покарання. Але якщо хтось буде розігрувати політичну карту і казати, що прокуратура кришує міліцію, ми вийдемо на те, щоб була проведена ексгумація тіла Індила і проведена експертиза іноземними експертами", - сказав Поліщук.

"Все буде зроблене (у цій справі), щоб він (Мірошниченко) пішов у відставку з добрим іменем", - підсумував Поліщук.

Як відомо, раніше окремі Інтернет-видання повідомляли, що йде у добровільну відставку з посади. Такі дії міліціонера пов'язували зі смертю студента в Шевченківському РУВС  та протестами киян проти свавілля міліції.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ