Попов пообіцяв розібратися з заступниками Черновецького


Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов не виключає, що розподіл обов`язків між заступниками голови КМДА найближчим часом будуть переглянуті.

Про це він заявив на прес-конференції у вівторок, пише Київ.proUA.com з посиланням на "Інтерфакс".

"Це перспектива цього тижня. Я думаю, що ми визначимося зі всіма заступниками відносно того, щоб зробити корекцію обов`язків", - сказав Попов.

Він підкреслив, що до рішення подібних питань він ставиться системно: "Спочатку ми повинні розуміти, чого хочемо досягти через термін, наприклад в 5-10 років, потім на цю стратегію ми визначимо тактику, відповідно до якої сформуємо структуру управління, і під напрями призначаються ключові фігури".

Водночас заступник голови КМДА Анатолій Голубченко заявив, що не має наміру йти з КМДА: "Я живий і здоровий, і нікуди не збираюся йти. Як сказав Клюєв (перший віце-прем`єр-міністр Андрій Клюєв) - я працюю".

Як відомо, першим заступником голови Київської міської державної адміністрації замість Анатолія Голубченка був призначений нинішній міністр із питань житлово-комунального господарства Олександр Попов.


powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ