Ринок "Либідський" віддали під готель



Фото "Газети по-київськи"
Дешевого продуктово-речового базару біля Інституту інформації більше немає - нині тут зелений паркан, а майданчик ринку готують під нове будівництво.

Підрядчики розбирають лотки, на ринку купи сміття і будівельні крани, пише "Газета по-київськи".  

Заступник директора торгово-промислового ринку на "Либідській" Микола Левченко розповів, що ринок нещодавно впорядкували, зробили невеликий ремонт.

"Замінили в деяких магазинчиках вікна і двері, а тепер усе це вивозиться. Тут торгувало півтори тисячі людей. Деякі з них знайшли місця на Деміївському ринку або на Володимирському. Але більшість продавців залишилися без роботи", - сказав Левченко.

За словами начальника відділу благоустрою Голосіївського району Валерія Григораша, на місці ринку запланували побудувати готельний комплекс до Євро-2012, мовляв, кіоски і ринок були тимчасово.

Проект забудови цієї ділянки, обмеженого вул. Горького, Грінченка, Любенка і Дружби народів, останній раз розглядався на містобудівній раді в травні 2008 року. Тож на місці ринку буде кілька веж з торгово-розважальними центрами, готелями, офісами, підземним паркінгом на  5872 машини та відкритою стоянкою на 614 авто.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ