На Київщині затримано 24 повії


Працівники управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми в рамках операції "Нічне місто" затримали на Київщині 24 повії.

Крім того, правоохоронці задокументували 35 адмінпорушень за заняття проституцією також порушили 5 кримінальних справ за фактами розповсюдження порнографічних предметів та звідництва, повідомляє прес-служба МВС.

Так правоохоронці встановили, що в приміщенні одного з готельно-розважальних комплексів села Софіївська Борщагівка, 25-річна Марина разом із 44-річним Костянтином підшукували клієнтів та зводили їх з молодою дівчиною на ім'я Надія.

21-річна повія за надання сексуальних послуг отримала від замовника 200 доларів та 100 гривень, якими ділилася зі своїми "роботодавцями".

За словами заступника начальника управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми в Київській області Ярослава Липчея, за фактом звідництва порушена кримінальна справа. За законом на зловмисників очікує до 5 років позбавлення волі.

За ті самі діяння в тому ж закладі міліціонери затримали і 29-річну Юлію, уродженку Полтавської області, проти якої також порушено кримінальну справу.

Під час нічного рейду в тому ж готельному комплексі міліціонери затримали повію з 16-річним досвідом.  

Загалом під час нічних рейдів до міліції були доставлені 24 повії, з якими правоохоронці провели профілактичні бесіди та поставили на облік.

За зайняття проституцією їм загрожують чималі штрафи.

Також працівники київської обласної міліції затримали жителя Волинської області, який через мережу Інтернет розповсюджував на території столичної області порнографічну продукцію.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ