Фестиваль словенського кіно


25-27 червня у столичному кінотеатрі "Київ" пройде "Фестиваль словенського кіно-2010", під час якого увазі глядачів представлять три кінострічки.

Зокрема, кияни та гості міста матимуть змогу переглянути драму "Сир і мармелад", яка розповість про словенську жінку і боснійського чоловіка, і про те, що ними може статися, про те, подібне може відбутися де завгодно. Це історія про пару закоханих з найнижчих шарів суспільства і про нелегальних біженців, які займаються незаконними справами, щоб заробити трохи грошей і досягти щастя.

Також увазі глядачів представлять мелодраму "Під її вікном", яка повідає історію життя молодої танцівниці, інструктора з танців. Розриваючись між вольовою матір'ю, неіснуючим батьком і одруженим коханцем, вона занурюється в кризу "тридцятирічного віку", яка ускладнюється підозрою, що її хтось переслідує.

Самотність і необхідність поговорити з кимсь штовхають жінку на знайомство з анонімним, але досить цікавим і добрим астрологом. Згодом головна героїня стає мудрішою і приймає рішення залишити свого коханця, не дивлячись на те, що вона стане матір'ю його дитини.

У рамках фестивалю відбудеться показ драми "Сніданок півня" - любовної історії, що відбувається в маленькому містечку. Головні діючі особи ведуть тихе розмірене життя, але вони повні прихованих пристрастей, що викликають низку драматичних подій.

"Сніданок півня" показуватимуть англійською мовою з українським перекладом.


powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ