Столичні школи вже готують до нового навчального року


У столичних навчальних закладах столиці розпочалася підготовка до нового 2010-2011 навчального року.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Леонід Черновецький, повідомляє прес-служба КМДА.

За словами заступника голови КМДА Віталія Журавського, рейди з перевірки готовності навчальних закладів до початку нового навчально року пройдуть у серпні. Школи та садочки перевірятимуть двічі - спочатку на рівні районів, вдруге - на міському рівні.

Крім того, до кінця серпня в столиці будуть проведені конференції, наради, семінари педагогічних працівників навчальних закладів.

"У рамках підготовки шкіл до нового навчального року столичною владою будуть сформовані подарункові комплекти для майбутніх першокласників, школи забезпечать підручниками та навчальними посібниками, у рамках проекту "Київський підручник" буде друкуватися нова навчальна література. Також проводиться робота і по забезпеченню навчальних закладів педагогічними кадрами", - сказав Журавський.

На рівні райадміністрацій ведеться активна робота з підготовки шкіл до навчального року, зокрема, проводяться заходи по забезпеченню протипожежної безпеки, відбувається упорядкування та благоустрій території, біля шкіл висаджують дерева та кущі, розбивають квітники.

Особливу увагу, за словами Журавського, приділяють наведенню ладу в шкільних майстернях, спортивних залах та на спортивних майданчика, у кабінетах фізики, хімії, біології, інформатики тощо.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ