Київський коледж не віддав студентам 35 тисяч стипендії


Контрольно-ревізійне управління під час ревізії "Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну" за період з 1 лютого 2008 по 1 січня 2010 року встановило порушень фінансово-бюджетної дисципліни на суму 7,58 мільйона гривень.

Як з'ясували ревізори, внаслідок непроведення індексації студентам недонарахували 35,44 тисячі гривень стипендії, повідомляє прес-служба КРУ.

Поряд з цим, у 2009 році коледж недоотримав 2,4 тисячі гривень за проживання учнів у гуртожитку.

Також коледж за рахунок коштів загального та спеціального фонду бюджету сплатив 36,09 тисяч гривень за комунальні платежі орендарів, а через завищення вартості виконаних робіт підрядним організаціям зайво виплачено 21,06 тисячі гривень.

До того ж, у бухгалтерському обліку не оприбутковано проектну документацію на 26,73 тисячі гривень, а також занижено вартість необоротних активів на 1,95 мільйона гривень через непроведення індексації балансової вартості житлового фонду.

У бухгалтерському обліку коледжу обліковується земельна ділянка без відповідних державних актів, що призвело до завищення вартості активів на 5,5 мільйона гривень.

Проведеними під час ревізії інвентаризаціями встановлено лишки товарно-матеріальних цінностей на 2,07 тисячі гривень.

За результатами ревізії 3 посадових осіб об'єкту контролю за ведення бухгалтерського обліку з порушенням встановленого порядку притягнуто до адміністративної відповідальності.

З метою попередження недоліків та порушень директору коледжу направлено вимоги щодо обов'язкового вжиття заходів, спрямованих на недопущення їх в подальшому, та поінформовано прокуратуру Солом'янського району Києва.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ