Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4c123d042313e/
Українська правда
Київ

Кабмін прийматиме скарги на міську владу по інтернету

11.06.2010  16:41

Уряд відкрив інтернет-сторінку зворотного зв'язку влади і громадськості, щоб визначити проблеми, які найбільше турбують мешканців.

З цією метою на головній сторінці Урядового порталу розміщено графічний банер "Формування пріоритетів регіональної політики Києва за участю громадськості", повідомляє сайт Кабміну.

Парламентарії переконані, що це дозволить користувачам Інтернету визначити актуальність тих чи інших проблем та оцінювати ефективність дій місцевих органів влади щодо їх розв'язання.

"З огляду на гостроту проблем, що існують сьогодні в Києві, пілотний етап проекту передбачає, що вже зараз представники столичної Інтернет-спільноти можуть взяти участь у визначенні першочергових проблем міста та стану їх вирішення, внести свої пропозиції або зауваження щодо їх проявів у різних сферах розвитку міста", йдеться  в повідомленні.

Користувачі системи також можуть брати участь в громадському обговоренні важливих для країни нормативно-правових документів із подальшим врахуванням результатів такого обговорення і таким чином впливати на законотворчу діяльність владних структур.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.