Черновецький вирішив запастися пальним, ліками та харчами


У Києві створять матеріальний резерв для попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Леонід Черновецький, повідомляє прес-служба КМДА.

Згідно з документом, розпорядження підготовлене з метою запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в столиці та мінімізації можливих матеріальних збитків під час катаклізму. А також надання термінової допомоги  населенню.

Офіційним документом затверджено порядок створення і використання відповідного матеріального резерву.

Згідно з ним, матеріальними резервами є будівельні матеріали, пальне, медикаменти, продовольство, техніка, технічні засоби та інші матеріально-технічні цінності.

Крім того, згідно з підписаним розпорядженням затверджено номенклатуру та норми накопичення матеріального резерву, що підлягають закладанню в місцевий матеріальний резерв КМДА.

Розпорядження також рекомендує керівникам потенційно-небезпечних об'єктів столиці в установленому порядку затвердити номенклатуру та обсяги матеріальних резервів виходячи з максимально прогнозованих розмірів надзвичайних ситуацій, та провести роботу з накопичення матеріальних резервів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ