Сквер коло метро "Дарниця" знищують вдруге


8 червня в другій половині дня на територію скверу біля метро "Дарниця" (вул. Малишка,4а) приїхала техніка, а також КАМАЗ (номерний знак 15-84 ВХ).

Робітники, що відмовлялись представитись, почали вантажити вирвані новопосаджені деревця на вантажівку, повідомляють місцеві мешканці.

За їх словами, люди одразу вийшли в сквер, намагаючись з'ясувати, що відбувається. Вони викликали міліцію, проте замість працівників МВС приїхали чомусь солдати, які не мали повноважень будь-що робити.

"Міліція відмовлялась виїхати на місце, натомість людей запрошували приїхати у відділок і написати заяву у відділку", - розповіли місцеві мешканці.

За їх словами, на місці також знаходилась представник забудовника, яка показувала документи, відповідно до яких начебто вирубка була законною. Зокрема жінка аргументувала такі дії тим, що прокуратура відмовила громадянам у порушенні справи щодо вирубки дерев, не знайшовши у таких діях ознак злочину.

У середу зранку, за повідомленнями місцевих мешканців, невідомі продовжують роботи на місці скверу, а саме - викорчовують пеньки, що залишились після вирубки.

Як повідомлялося раніше, перед новим роком біля станції метро "Дарниця" невідомі спиляли близько сотні сосен. Навесні громадські організації та Блок Кличка висадили в сквері молоді деревця.

"Українська правда. Київ"

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ