42 чиновники Черновецького не кваліфіковані



Фото xronika.az
Низка чиновників Київської міської державної адміністрації не відповідають займаним посадам.

Про це під час засідання розширеної колегії у вівторок заявив начальник головного управління Державної служби Володимир Ткач.

Він пояснив, що Головдержслужба провела "відповідну роботу з оцінки освітнього та професійно-кваліфікаційного рівня керівного складу КМДА".

"Із 35 керівників, які займають посади керівників самостійних структурних підрозділів, на момент призначення на посаду, 9 осіб не відповідали освітнім вимогам та професійно-кваліфікаційному рівню", - сказав Ткач.

Крім того, за його словами, займаним посадам не відповідають 33 із 113 заступників керівників самостійних структур КМДА.

"Окремо, зупинюся на особах, які призначені на посаду заступників керівників структурних підрозділів, без відповідного погодження з центральними органами виконавчої влади, сказав Ткач, назвавши серед них заступник начальника Головного управління соцзахисту населення Хоменко та заступника начальника Головного управління містобудування Троян.

Водночас, перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко заявив, що до кінця року у міськадміністрації пройде атестація службовців на відповідність посадам.

Як відомо, 27 травня Київрада затвердила проект оптимізації структури КМДА, запропонований Кабміном.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ