Працівники ДАІ влаштували стрілянину, щоб спіймати п’яного водія


У неділю близько 13.00 під час нагляду за дорожнім рухом на 13 км автодороги Київ-Фастів, поблизу с. Білогородка, інспектори ДАІ помітили автомобіль "Деу-Ланос", що виїжджав з польової дороги.

На легковику були механічні пошкодження та не горіло світло на одній з фар, повідомляє прес-служба ДАІ.

"Працівники ДАІ подали водію сигнал про зупинку за допомогою жезла. Натомість він, проігнорувавши вимогу, спрямував автомобіль на інспекторів, які встигли вчасно відскочити вбік, уникнувши травмування", йдеться в повідомленні.

Даішники почали переслідувати "Деу-Ланос".

Водій-правопорушник невпевнено керував автомобілем, виїжджаючи на смугу зустрічного руху та створюючи аварійні ситуації на автошляху.

"Враховуючи небезпеку, яку він створював для учасників дорожнього руху, працівники ДАІ,  застосували табельну зброю. На попереджувальний постріл вгору правопорушник не відреагував, продовжуючи рух. У подальшому, під час переслідування, було здійснено постріли по колесах "Деу-Ланоса" до зупинки автомобіля", йдеться в повідомленні. 

За інформацією ДАІ, водій, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, під час затримання виявив злісну непокору даішникам, він намагався вихопити у патрульного пістолет та метелевим штирем розірвав форменний одяг одного з інспекторів.

Правопорушником виявився мешканець Києво-Святошинського району, 1965 р. н., раніше судимий.

Як з'ясувалося в ході слідства, у березні цього року він був позбавлений права керування транспортними засобами на один рік.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ