У столиці пройде "Kiev FIRE Fest"



Фото photo.i.ua
10-13 червня у столиці проходитиме 4 щорічний міжнародний фестиваль вогню "Kiev FIRE Fest".

Упродовж 4 днів буде працювати вже звичний кемп для учасників і гостей фестивалю, а глядачі зможуть, окрім 2 днів шоу на великій сцені, долучитися до фестивалю на вулицях Києва, повідомляють організатори.

Гості фесту зможуть побачити яскраве вогняне шоу у виконанні кращих фаєрщиків з України, Німеччини, Фінляндії, Угорщини, Ізраїлю, Литви, Швеції, Россії.

Крім вогненного шоу на фестивалі будуть представлені циркове мистецтво і театралізовані вистави, а також інсталяції, конкурс фотографій вогню, ярмарок циркового, вогняного і театрального реквізиту, школи барабанів і школи вогню.

Так, 11 червня на вулицях Києва з'являться жонглери, артисти, музиканти, театральні групи і вогняні люди, які своїм мистецтвом змушують посміхатися і плакати, захоплюють своєю майстерністю, повідомляють організатори.

12 червня в Зеленому Театрі, що на Парковій алеї, 2, біля метро "Арсенальна", відбудеться основна шоу-програма - виступ вогняних театрів з різних країн і незабутнє шоу за участю гостей фестивалю і вогненно-піротехнічним шоу.

Крім того, вдень пройде Ярмарок Реквізиту, фаєр-баттли між учасниками фестивалю, а також запалають Вогненні Інсталяції.

13 червня в Зеленому Театрі пройдуть виступи колективів, що не потрапили в основну програму, але гідні бути побаченими, а так само сольні виступів гостей фестивалю з різних країн.

Удень пройде Ярмарок Реквізиту, покажуть себе Школи Вогню і Школи Барабанів, продовжаться фаєр-баттли учасників фестивалю.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ