У столиці розпочалися музичні вечори



У Києві розпочався ХІІІ Міжнародний фестиваль "Київські літні музичні вечори".

Він триватиме протягом червня-липня на естраді Міського саду - Центрального парку культури та відпочинку, що на вул. Грушевського, 5, повідомляє прес-служба мерії.

Зокрема, 5 червня о 18.00 розпочнеться концерт у виконанні Національного академічного духового оркестру.

6 червня о 18.00 на естраді Міського саду відбудеться концерт камерної музики "Навколо роялю..." у виконання ансамблю солістів "Solo плюс". У програмі концерту твори світової класики.

У суботу 12 червня та у неділю 13 червня Асоціація академічних музичних конкурсів презентує лауреатів конкурсів 2009-2010 років. У ці вихідні гості літної естради матимуть нагоду почути Скребкова Олексія (кларнет), Дмитра Чоні, Дениса Шрамко та Іллю Зуйко (фортепіано), Олександра Хрустевича (баян) та Дениса Білодіда (гітара).

19 та 20 червня у рамках фестивалю відбудуться джазові вечори пам'яті Володимира Симоненка. У ці дні Київський інститут музики імені Глієра презентує випуск студентів 2010 року. Зокрема, концерт джазової музики стане для випускників відкритим державним іспитом.

16 червня за сприяння Польського інституту у Києві, до 200-річчя від дня народження Ф. Шопена  відбудеться концерт у виконанні Національного академічного заслуженого симфонічного оркестру.

А 27 червня Національний академічний симфонічний оркестр гратиме під диригуванням народного артиста Володимира Сіренка.

У липні, зокрема 3, 4, 8, 9, 10 та 11 числа на Літній естраді виступатиме талановита молодь - організатори запросили понад 25 солістів із різних країн. 5 липня відбудеться концерт пам'яті Богодара Которовича.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ