Культурний червень у Могилянці


3 червня о 17.00 у Києво-Могилянській академії відбудеться презентація 4 тому серії "Більше не таємно" присвяченої великому терору в Україні та "Куркульська операція" 1937-1938 років.

Захід відбудеться у староакадемічному корпуcі у конґреґаційній залі, що на вул. Сковороди, 2, повідомдяють організатори.

9 червня з 13.30 до 15.00 пройде публічна лекція Володимира Огризка "Зовнішня політика України: здобутки і прорахунки": європейський вибір як об'єктивний напрямок суспільного розвитку України; вступ до ЄС та НАТО - складові курсу України у реалізації її європейського вибору; складність реалізації європейського вибору: внутрішні та зовнішні чинники; фактор Росії.

28 червня відбудеться конвокація-2010 - церемонія вручення дипломів випускникам НаУКМА. На присутніх також чекає традиційна акція "Григорій Сковорода - випускник КМА", виступ ансамблю спортивного танцю "Лавина", вуличні театральні інсталяції від Театрального центру НаУКМА "Пасіка" тощо.

 Усі ці заходи пройдуть в І Академічному містечку, що на вул. Сковороди, 2.

16-30 червня о16.00 відкриється фотовиставка та пройде цикл заходів, присвячених спільному проекту українських та польських реставраторів - реставрації та реконструкції срібних Царських врат Софійського собору - "Царські врата іконостасу Софійського собору у Києві".  

Заходи пройдуть у староакадемічному корпусі НаУКМА.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ