Опозиція: Довгий відмінив сесію Київради, бо злякався


Фракції БЮТ та Блоку Кличка у Київраді обурені рішення секретаря міськради Олеся Довгого про перенесення засідання з 3 на 17 червня.

Про це йдеться у повідомлення прес-служб фракцій.

Зокрема, опозиція наголошує, що озвучене більшістю Київради бажання побачити живого Януковича - лише привід скасувати сесію у формі громадських слухань, насправді влада просто боїться гніву мешканців.

Депутати переконані, нагальність та болючість піднятих питань, скасування прямої трансляції сесії та нове розпорядження про підвищення тарифів могли вилитися не лише у мітинг перед мерією, а й у штурм Київради.

Водночас БЮТ і Блок Кличка переконані, що громадські слухання треба проводити негайно, адже в порядку денному зібралося дуже багато важливих питань.

Зокрема, переконані депутати, Київрада мусить прийняти рішення про остаточно зупинити будівництво у буферній зоні Софії Київської, адже всупереч попередньому рішенню міськради заборонене будівництво на вул. Гончара, 17-23, не припинилось.

Крім того, на сесії 3 червня міські обранці мали розглянути болюче питання розміщення МАФів у столиці, зайнятися вирішенням проблем потерпілих від діяльності "Еліта-Центр" та мешканців аварійного будинку на вул. Червоноткацькій, 16, зупинити забудову зелених зон та ввести мораторій на вирубку скверів і парків тощо.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ