Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4c0628953fde1/
Українська правда
Київ

Посадовці "Центру серця" розтринькали 55 мільйонів

02.06.2010  12:47

Київська міліція виявила факт розкрадання 55 мільйонів гривень бюджетних коштів, призначених для закупівлі медичного устаткування столичної міської клінічної лікарні "Київської міський центр серця".

Про це розповіли у Центрі зв'язків з громадськістю ГУ МВС у середу, пише "Інтерфакс".

Зокрема, міліція зібрала матеріали на посадових осіб КП "Інженерний центр" Київської міськадміністрації і Київської міської клінічної лікарні "Київської міський центр серця", які протягом 2007-2010 років, використовуючи службове становище, розтратили медичне устаткування на загальну суму 55 мільйонів гривень, що купувалося за бюджетні кошти.

Так, у 2008 році Центр серця, відповідно до розпорядження Головного управління охорони здоров'я і медичного забезпечення КМДА, придбав у низки підприємств і поставив на баланс медичне устаткування на загальну суму 169 мільйонів гривень. Однак, на устаткування на суму 55 мільйонів гривень були відсутні документи, які б підтверджували якість і кількість устаткування.

За зібраними матеріалами слідче управління міліції порушило кримінальну справу за присвоєння, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.