Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4bfe5c9aba213/
Українська правда
Київ

Міліція: студент помер, бо вдарився головою

27.05.2010  14:50


Фото www.volynnews.com
Студент загинув у Шевченківському районному відділенні міліції в столиці через те, що впав, перебуваючи у нетверезому стані.

Про це заявили у відділі зв`язків з громадськістю ГУ МВС у Києві, повідомляє УНІАН.

За інформацією міліції, близько 10 днів тому студент одного з вузів святкував своє 20-річчя в гуртожитку, де він проживав. Близько 20.00 він пішов проводити свого земляка і "після повернення в гуртожиток у п'яному стані почав бешкетувати".

"Після тривалого часу такої поведінки дільничний, який тимчасово проживає в цьому ж гуртожитку, вирішив направити цього студента в районне відділення міліції. До РВВС студента доправили в стані сильного алкогольного сп`яніння, і поряд з ним постійно був його земляк", йдеться в повідомленні відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС.

За інформацією правоохоронців, "під час перебування в міліції студентові стало зле, і він кілька разів упав, через що одержав черепно-мозкову травму".

"Після смерті судова медична експертиза не виявила слідів насильницької смерті, але при цьому констатувала черепно-мозкову травму і крововилив", йдеться в повідомленні.

Правоохоронці спростовують інформацію про те, що смерть могла наступити в результаті дій співробітників міліції, мовляв, "швидку" студентові викликали у зв`язку з тим, що він одержав травму через перебування в алкогольному сп'янінні, проте "швидка" відмовилася госпіталізувати його.

За словами директора Департаменту з питань зв`язків з громадськістю МВС Дмитра Андреєва, за інформацією, що є у нього, земляк померлого студента підтверджує те, що він перед затриманням був у стані сильного алкогольного сп'яніння.

"Є висновки в матеріалах слідства й експертні заяви працівників медичних установ, тобто швидкої допомоги, яка приїжджала за цим викликом. Зараз проводиться перевірка", - сказав Андрєєв.

Як відомо, 26 травня телеканал "1+1" повідомив, що в одному з гуртожитків Києва дільничний міліціонер забрав студента в районний відділ міліції Шевченківського району, а на ранок батькам запропонували забрати тіло хлопця з моргу.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.