У райвідділі міліції загинув студент


У Шевченківському районному відділку міліції загадковим чином загинув студент.

19-річного студента Ігоря забрав із гуртожитку рідного коледжу сусід-дільничний, а на ранок батькам запропонували забрати тіло хлопця із моргу, повідомляє ТСН.

За словами матері хлопця Людмили Індило, їм сказали, що хлопець захлинувся, однак, свідоцтво про смерть, яке батькам видали в морзі, говорило зовсім про інше.

"Там було написано: крововилив під оболонку в тканини головного мозку, перелом кісток черепу, ушкодження внаслідок контакту із тупим предметом", - сказала Індило.

Директор коледжу імені Макаренка Ольга Щербак розповіла, що півтора роки тому, на прохання начальника Шевченківського райвідділу, дільничного справді підселили у гуртожиток до студентів для їхнього захисту.

За словами студентів, того злощасного вечора до Ігоря приїхав шкільний друг, вони трохи випили, і студент вирішив провести товариша. На ганку хлопці зустріли дільничного, який саме повертався додому. Зав'язалася перепалка, і міліціонер запропонував проїхати у райвідділок.

"Він (Ігор) виходив із гуртожитку сам. Перший вийшов дільничний і сів (у авто), потім прийшов Ігор і сів на заднє сидіння. Це був останній раз, коли я бачила Ігоря живим. Це була 8 година вечора", - повідомила сусідка по гуртожитку Наталя.

Коли о 21.30 дільничний повернувся в гуртожиток, викладачі почали просити міліціонера відпустити хлопця. Дільничний відмовився, бо, за його словами, Ігор буянив у відділі, тож відпустити його могли тільки через 3 доби.

Коментувати смерть хлопця у відділі правоохоронці відмовляються навідріз. Вдалося дізнатися, що трагічної ночі сюди 4 рази викликали швидку, але забрати хлопця медики відмовилися. І навіть в морзі заборонили батькам оглянути тіло.

Прес-служба міліції та прокуратури також просять почекати мовляв, триває слідство.

ТСН наголошує, що до них уже телефонували студенти із гуртожитку. Вони повідомили, що  міліція тисне, аби підлітки заявили нібито була бійка, і Ігор сідав у міліцейську машину вже побитий із проламаною головою.

За цей час жоден із правоохоронних органів навіть офіційно не повідомив батьків про загибель їхнього сина.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ