Куликов: Черновецький хоче "розвести" Партію регіонів


Народний депутат Кирило Куликов прогнозує, що депутати Київради можуть не підтримати рішення про реорганізацію структури КМДА на сесії міськради в четвер.

Про це повідомляє прес-служба нардепа.

Куликов нагадав, що уряд має намір скоротити 13 з 49 існуючих структурних підрозділів КМДА, таким чином звільнивши приблизно 200 чиновників та заощадити близько 12 мільйонів гривень на їх зарплаті.

"Ці наполеонівського масштабу плани мають всі шанси перетворитися на черговий фарс. За наявною у мене інформацією, декілька днів поспіль заступники голови та начальники управлінь КМДА обдзвонюють депутатів опозиційних в Київраді фракцій, заохочуючи їх проголосувати проти реорганізації, адже в цьому випадку у фракцій Партії Регіонів та Блоку Черновецького не вистачить голосів для ухвалення відповідного рішення", - сказав Куликов.

Він додав, що "запланований провал голосування" дозволить Черновецькому та його команді  "виправдатися перед президентом та Кабінетом міністрів" та зберегти контроль над двома ключовими структурами - земельних ресурсів та містобудування, архітектури та дизайну міського середовища.

"Збереження такого контролю дозволить і надалі безпощадно грабувати столичну землю та нерухомість, принагідно розраховуючись її шматками з кишеньковою "опозицією" за лояльні голосування, в першу чергу - по земельних питаннях", - сказав Куликов.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ