Заступник Черновецького піде у Верховну Раду?


Заступник голови КМДА, начальник Головного управління освіти і науки, депутат Київради Віталій Журавський готується до роботи у Верховній Раді.

Про це заявив секретар постійної комісії Київради з питань освіти і науки Олексій Давиденко, повідомляє прес-служба БЮТ.

За його словами, прізвище Журавського стоїть під 230-м номером у списку кандидатів у народні депутати на позачергових виборах до ВР 30 вересня 2007 року від Партії регіонів.

"Імовірно, Журавський вирішив, що вже достатньо "попрацював" на благо киян у КМДА, тепер настав час перейти до Верховної Ради для того, щоб отримати "новий фронт робіт" та недоторканність народного депутата", - сказав Давиденко.

"Хочу нагадати, що саме Журавський домігся фінансування у сумі "нуль гривень" на освіту і стільки ж - на науку у бюджеті Києва 2010. І тепер з почуттям виконаного обов'язку йде у Верховну Раду. Думаю, більшість його колег з КМДА багато віддали б за подібну індульгенцію у вигляді депутатської недоторканності і для себе", - додав депутат.

Давиденко нагадав, що перед достроковими виборами міського голови Києва у 2008 році  Журавський міг стати обличчям столичної Партії регіонів, але обрав посаду керівника виборчого штабу Леоніда Черновецького.

За результатами виборів Журавський отримав у підпорядкування головні управління освіти і науки, культури і мистецтв, охорони культурної спадщини, по фізичній культурі та спорту, а також у справах національностей та релігій.

Під номером 228 списку кандидатів у народні депутати від Партії регіонів фігурує також Сергій Баранов-Мохорт - нинішній член київської фракції Партії регіонів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ