"Київпастранс" просить "Київенерго" не виключати йому світло


КП "Київпастранс" просить енергопостачальну компанію "Київенерго" утриматися від відключення електропостачання об'єктів підприємства.

Про це повідомили прес-служба підприємства, пише Київ.proUA.com з посиланням на "Українські новини".

"Київпастранс" надіслав гарантійний лист до "Київенерго" з відповідним проханням та  поясненням причин непогашення боргу.

Зокрема, підприємство наголошує на невиплаті йому в повному об'ємі коштів з держбюджету за перевезення пільгових категорій населення.

За даними "Київпастрансу", за січень-квітень 2010 року підприємство перевезло пільговиків на 136,5 мільйонів гривень, а одержало компенсацій з держ- і міськбюджету тільки 10,4 мільйона гривень.

Підприємство визнає, що станом на 25 травня його борг за електроенергію перед "Київенерго" складає 26,9 мільйона гривень і має намір його погасити.

Так, до кінця травня "Київпастранс" планує сплатити 2,63 мільйона гривень боргу, при цьому склавши графік поетапного погашення решти боргу, починаючи з червня.

Як відомо, "Київенерго" заявила, що має намір 25 травня відключити через борги вуличне освітлення 9 вулиць і 2 площ в центрі Києва, а також об'єкти "Київпастрансу" на проспекті Науки, 146, провулку Волго-Донському, 1, в районі Дарницького вагоноремонтного заводу, від якого живляться лінії електропередач тролейбуса № 1, трамваїв №33, № 28 № 21.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ