Озброєний чоловік напав на посольство США


Міліція затримала в Києві 37-річного чоловіка, який поранив ножем охоронця посольства США.

Прес-служба Міністерства внутрішніх справ повідомила, що близько 2:00 у Києві біля посольства США невідомий пошкодив ножем колеса автомобіля "Міцубісі", який належить посольству.

Як повідомило поінформоване джерело в правоохоронних органах, невідомий із собакою бійцівської породи почав погрожувати внутрішній охороні посольства, що підірве їх гранатою.

Під час спроби затримати чоловіка він поранив ножем у руку охоронця, співробітника Внутрішніх військ МВС, що забезпечував охорону об'єкта по зовнішньому периметру. Після цього порушник намагався зникнути з місця події.

Охоронці, зробивши попереджувальні постріли в повітря, застосували травматичну зброю, поранивши нападника в ногу й пах, але це не зупинило правопорушника, повідомляє ТСН.

Зловмисник добіг до свого будинку, де забарикадувався в тамбурі перед двома квартирами, однак незабаром його затримали, виявивши його за слідами крові. Також був вилучений закривавлений ніж, яким чоловік поранив охоронця.

Порушена кримінальну справу. Мотиви злочину з'ясовуються, але, за попередніми даними, зокрема, за інформацією родичів порушника, уночі в нього стався психічний зрив.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ