Люди Черновецького обіцяють зайнятися вокзальними волоцюгами


Південно-західна залізниця вирішить питання модернізації відеоспостереження на київському вокзалі.

Про це йшлося під час міжвідомчої координаційної наради УМВС на Південно-західній залізниці за участю представників транспортної прокуратури Києва та області, транспортної міліції Києва та представників київської влади.

Така модернізація необхідна для "успішного виконання лінійним відділком завдань і функцій з охорони громадського порядку та боротьби зі злочинністю на вокзальному комплексі станції Київ-Пасажирський, а також здійснення постійного дистанційного контролю за його станом", повідомляє прес-служба залізниці.

У свою чергу Київська міськдержадміністрація має вирішити питання щодо розміщення осіб, які займаються бродяжництвом на вокзальному комплексі, у закладах місцевих органів охорони здоров'я та будинків-інтернатів для інвалідів та пристарілих.

Також для розвантаження пасажиропотоків, що утворюються під час функціонування одночасно залізничного та автомобільного транспорту КМДА має вивчити питання щодо перенесення кінцевих зупинок маршрутних таксі за територію Привокзальної площі.

У повідомленні наводяться дані Управління громадської безпеки ГУ МВС згідно з якими на Південно-західній залізниці, протягом чотирьох місяців 2010 року зафіксовано 145 злочинів.

"Понад 70% всіх злочинів зафіксовано саме на станції Київ-Пасажирський", - наголошується у повідомленні.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ