У Черновецького обіцяють надбавки для вчителів


Заступник голови КМДА Віталій Журавський заявляє, що надбавки для столичних вчителів у новому бюджетному році будуть збережені.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії.

"Цього року, як і минулого, столичні працівники освіти так само отримуватимуть надбавки. Ми ніколи не підемо на те, аби знизити заробітну плату та погіршити рівень життя вчителів. Це категорія людей, яку ми завжди підтримуватимемо і захищатимемо, адже саме у їхніх руках майбутнє нашої держави - наші діти", - сказав Журавський.

Він пояснив, що оскільки навчальні заклади освіти належать до комунальної власності територіальної громади районів Києва, оплата праці вчителів здійснюється через районні бюджети.

"Перебої в деяких районах з виплатою стимулюючих надбавок були пов'язані з тим, що Київ цього року тривалий час не мав бюджету на поточний рік. Тепер ми отримали можливість планувати видатки на освітню сферу, в тому числі й на виплату надбавок", - сказав чиновник.

Він наголосив, що "абсолютно всі працівники освітянської галузі отримуватимуть заробітну плану у розмірі, не меншому за минулорічний".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ