Черновецький визначився, де в Києві можна торгувати


Мер Києва Леонід Черновецький затвердив перелік заходів щодо організації торгівлі у столиці у весняно-літній період 2010 року.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.

Зокрема, починаючи з 1 травня, Головне управління з питань торгівлі та побуту спільно з районними держадміністраціями займаються облаштуванням відкритих майданчиків для громадського харчування біля стаціонарних закладів ресторанного господарства.

Також організовано розгортання дрібно роздрібної торговельної мережі, де буде здійснюватися продаж прохолоджувальних напоїв, морозива, книжково-сувенірної продукції, художніх виробів, плодоовочевої продукції, кісточкових плодів та баштанних культур.

Крім того, нині опрацьовується питання облаштування відкритих майданчиків в центральній частині міста, об'єктів торгівлі з продажу прохолоджувальних напоїв та морозива у зоні відпочинку "Гідропарк", книжково-сувенірної продукції, художніх виробів на Андріївському узвозі, Майдані Незалежності та вулиці Володимирській.

Відкриті майданчики та місця сезонної торгівлі працюватимуть до 30 жовтня 2010 року.

Головному управлінню з питань торгівлі та райадміністраціям доручено до 25 травня провести документальне оформлення суб'єктів господарювання, що будуть задіяні в торговельному обслуговуванні, та надати відповідні погодження.

У мерії наголошують, що видача погоджень здійснюватиметься на безоплатній основі.

Контроль за несанкціонованою сезонною торгівлею та дотриманням суб'єктами господарювання правил благоустрою здійснюватиме Головне управління контролю за благоустроєм Києва.

Згідно з текстом повідомлення, із затвердженим переліком адрес розміщення відкритих майданчиків для харчування та об'єктів дрібнороздрібної торгівлі можна ознайомитися на сайті http://www.kmv.gov.ua/ (Розпорядження КМДА від 30.04.2010р. №335). Однак, поки такий документ на сайті не розміщений.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ