Метро на Теремки: робота закипіла?


Компанія "Київметробуд" (Київ) активізувала будівництво ділянки Куренівсько-Червоноармійської лінії метро від станції "Либідська" убік житлового масиву Теремки.

Про це сказав керівник прес-служби компанії Валентин Кейбіс, пише "Газета по-київськи" з посиланням на Обком.

"Скінчився період застою в будівництві, йде нарощування темпів і обсягів робіт", - сказав Кейбіс, додавши, що компанія одержала з держбюджету перший транш у розмірі 50 мільйонів гривень.

У зв'язку з цим "Київ метробуд" відкликає своїх співробітників з відпусток, щоб організувати ведення будівельних робіт у 3 зміни.

Крім того, "Київметробуд" та КП "Київський метрополітен" склали графік виконання робіт, відповідно до якого компанія зобов'язується при достатнім фінансуванні завершити будівництво і здати в експлуатацію 3 станції метро до 2011 року.

Як відомо, Кабмін має намір виділити Києву 815 мільйонів гривень у 2010 році на завершення будівництва об'єктів соціальної інфраструктури, у числі яких і добудування 3-х станцій метро.

Будівництво метро на Теремки розпочалося у липні 2005 року. Завершити будівництво мер Києва Леонід Черновецький обіцяв у 2008 році.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ