В одному з управлінь Черновецького знайшли порушень на 1,2 мільйона


Контрольно-ревізійне управління в Києві завершило ревізію фінансово-господарської діяльності Головного управління промислової, науково-технічної та інноваційної політики КМДА.

Було встановлено, що за період з 1 липня 2007 по 1 січня 2010 року управління порушило фінансову дисципліну на загальну суму 1,24 мільйона гривень, повідомляє прес-служба КРУ.

Зокрема, не за цільовим призначенням використано 561,46 тисячі гривень, оскільки за рахунок коштів, передбачених у бюджеті для надання фінансово-кредитної підтримки суб'єктам малого та середнього підприємництва, Головне управління відшкодувало відсотки за користування банківськими кредитами відповідно до укладених договорів.

Також виявлено, що в штатних розписах Головного управління на 2007-2009 роки утворено 2 управління загальною чисельністю 6 та 5 працівників відповідно, у складі яких не було відділів.

Така ситуація призвела до порушення вимог постанови Кабміну про впорядкування структури апарату міськдержадміністрацій та, як наслідок, Головне управління понесло додаткові витрати на оплату праці працівників на загальну суму 647,05 тисячі гривень.

Крім того, зафіксовано зайве списання пального внаслідок використання автомобілів у вихідні дні без дозволів керівника у сумі 30 тисяч гривень та нецільове використання 6 тисяч гривень бюджетних коштів.

За порушення законодавства про бюджетну систему складено 1 протокол з на колишніх керівників. До адміністративної відповідальності притягнуто 2 посадові особи.

Матеріали ревізії передано до прокуратури Шевченківського району Києва.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ