На метро "Шулявська" загинула людина


У неділю о 10.07 на станції метро "Шулявська" під колесами поїзда загинула жінка. Про це "Українській правді. Київ" повідомили у відділі зв'язків з громадськістю столичного метро.

"О 10.07 на станції "Шулявська" під прибуваючий поїзд кинулася пасажирка. Машиніст екстрено загальмував, проте наїзду на пасажирку уникнути не вдалося. Вона була смертельно травмована і загинула на місці. Закінчення порушення зафіксоване о 10.26", - сказала начальник прес-служби метро Надія Шумак.  

Вона розповіла, що в цей час знімалась напруга з контактної рейки для вилучення пасажира з-під поїзда і закривалась станція для входу пасажирів з 10.20 до 10.30.  також на лінії було відмінено на цей період 5 поїздів. Також було організовано оборот одного поїзда по станції "Святошино" (від "Академмістечка" до "Святошина") і двох поїздів по станції "Вокзальна" (від "Лісової" до "Вокзальної").  

Водночас начальник прес-служби столичної міліції Володимир Поліщук розповів, що жінка, яка загинула в метро, була 1956 року народження.



powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ