У Києві чергова "жертва каналізації"


9 травня 28-річна киянка провалилася у ливнесток. Людмила Онишко вийшла з метро і йшла  через перехід убік Оболонського проспекту, пише "Комсомольська правда".

Дівчина наступила на тріснуті ґрати ливнестоку, які під вагою тіла розламалася на дві половини.

Ці дві частини решітки розрубали ногу киянки, яка нині знаходитися в київській клінічній лікарні №9 у відділенні травматології.

"Від шоку я спочатку не відчула болю. Потім побачила, як з ноги фонтаном б'є кров, заливаючи ґрати й асфальт. Я намагалася сама витягти ногу але не могла. Перехожі стояли навколо і з жахом дивилися на мене. Ніхто не кинувся допомагати.  Поки не підійшли троє  військових", - сказала Онишко.

За її словами, троє десантників швидко підішли, зняли паски та перетягнули ними ногу вище і нижче рани.

Лікарі, які приїхали хвилин за 30, сказали, що якби не ці хлопці, дівчина померла б від трати крові.

Нині Людмила не знає, чи судитиметься з організацією, яка відповідальна за ливнесток.

"Я поки не задумувалася про те, що мені робити далі, можливо, буду подавати в суд на тих, хто відповідальний за ливнесток. Але мене зараз тривожить не мій стан, а люди, що можуть туди провалитися, так само як і я. Коли я очікувала на "швидку" при мені в цей ливнесток упали дві бабусі, що не побачили ями через юрбу пішоходів", - сказала дівчина.

За інформацією видання, рятувальниками Онишко стали десантники російського 45 окремого гвардійського ордену Олександра Невського полку спеціального призначення, які прибули на парад у Києві. Увечері 10 травня десантники вирушили додому - у розташування частини під Москвою.

Як відомо, упродовж останніх півроку у столиці сталося кілька подібних випадків.

Так, 9 лютого по вулиці Наталії Ужвій, 10 у дворі дев'ятиповерхового житлового будинку в каналізаційний  колектор впала маленька дівчинка.  

29 січня у Дніпровському районі столиці дворічний хлопчик упав у відкритий каналізаційний люкпід час прогулянки

25 січня на вулиці Симиренка, 2/19 8-річний школяр Влад упав у відкритий люк з гарячою водою в кількох десятках метрів від школи. Хлопчик отримав важкі опіки обох ніг.

Тижнем раніше,  жінка, яка вигулювала пса, звалилася в такий же люк з кип'ятком. Жінка ошпарила ноги, а її собака, за словами очевидців, зварився заживо.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ