У День Києва зіграють 30 українських рок-гуртів


29-30 травня у "Парку Київська Русь" свої музичні програми презентують 30 українських рок-гуртів.

Про це заявила організатор рок-концерту Лариса Болдирева, повідомляє УНІАН.

Зокрема, відвідувачі парку матимуть змогу послухати рок-гурти із Києва, Вінниці та Одеси - "Гражданин Топинамбур", "Біла вежа", "Sunrise", "Інший день", "Dimicandum", "Царське село", "Ин Тим", "По той бік", "Witch Hunte", "Never-seen", "Троада", "Лепрекон", "Dreems of victory", "Ренесанс", "Black Angels", "Dionis" тощо.

"У День Києва кожний колектив виконає 4-5 пісень. Ми обрали найсильніші групи із понад 100 претендентів, різних за стильовими напрямками: як більш класичний speed, power и atmospheric metal, так і непередбачуваний фолк, СКА і поп-рок. Ми хочемо надати можливість талановитим командам показати себе багатотисячній аудиторії", - сказала Болдирева.

Вона додала, що за глядацькими симпатіями будуть обрані хед-лайнери, які у майбутньому зможуть виступити на одній сцені з легендами рок-музики.

Крім того, на сайті "Парку Київська Русь" повідомляється, що 29-30 травня у рамках у парку також відбудеться ярмарок майстрів, майстер-класи з народних ремесел, середньовічний тир (традиційний лук, метання ножів тощо), народні ігри та забави.

Крім того, до програми святкових заходів включені кінні театри і святковий феєрверк.

Дістатися до "Парку Київська Русь" із Києва можна за 45 хвилин. У вихідні дні з 9-ї ранку у напрямку парку курсують автобуси від станції метро "Видубичі" (квиток - 20 гривень).

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ