У столиці по-звірячому вбили ізраїльтянина


У Києві сталося звіряче вбивство 25-річного ізраїльтянина Станіслава Мізернова, що має й український паспорт.

В ізраїльській пресі пишуть, що хлопця викрали неонацисти 20 квітня в день народження Гітлера, а останки тіла розкидали в Голосіївському лісі 9 травня, пише "Сегодня".

За словами прес-офіцера міліції Голосіївського району Юлії Мусташ, правоохоронці затримали підозрюваного, однак неонацистом він себе не вважає.

Вона відзначила, що знайомі загиблого розпочали його пошуки ще 13 квітня, у тому числі, як пізніше з'ясувалося, і вбивця (за неофіційними даними, 30-річний Олександр). А 1 травня відпочиваючі знайшли в лісі фрагменти тіла.

"Протягом доби стало зрозуміло, хто убивця. Це був один зі знайомих Станіслава. За його поясненнями, він зарізав жертву в стані сильного алкогольного сп'яніння. Він не пам'ятає, як це відбулося, але пам'ятає, як мацав пульс. Переконавшись, що Станіслав помер, він кухонним ножем розрізав тіло на кілька частин", - сказала Мусташ.

По цьому, за її словами, убивця склав шматки у поліетиленові пакети і ліг спати.

"Вранці виніс кульки і розкидав у різних частинах лісу. Він зовсім спокійно і точно вказав місця, де потім знайшли всі частини тіла. Зараз підозрюваний знаходиться в Лук'янівському СІЗО", - сказала прес-офіцер міліції.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ