Через військовий парад перекриють центр Києва


8 травня з 10.00 для забезпечення безпеки учасників дорожнього руху під час прибуття і розміщення військової техніки до Дня Перемоги у столиці буде перекритий рух і заборонене паркування машин по вулиці Хрещатик (від Бессарабської площі до Майдану Незалежності і від вулиці Інститутської до Європейської площі).

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДАІ.

Разом з тим, 8 травня для організації об'їзду ділянок, що перекриваються, буде дозволений наскрізний проїзд транспорту по маршрутах вулиця Інститутська - вулиця Михайлівська і бульвар Шевченка - Бессарабський квартал.     

ДАІ Києва звертає увагу автомобілістів, що 9 травня у столиці пройде багато офіційних і масових заходів. Віддати шану ветеранам Великої Вітчизняної війни прибудуть делегації з багатьох закордонних країн.

Для участі в торжествах з нагоди 65-річчя Перемоги в Київ прибудуть ветерани з різних регіонів України і держав СНД. 

У зв'язку з проведенням параду Перемоги 9 травня в центрі Києва (Європейська площа, вулиці Хрещатик, Городецького й Ольгинська) буде повністю закритий рух для автотранспорту.

Столична ДАІ просить усіх учасників дорожнього руху продемонструвати в цей день високу культуру і гостинність та бути уважними.

Керівник УДАІ Києва Анатолій Курінний запевнив, що його співробітники будуть надавати будь-яку допомогу учасникам війни, що приїдуть на торжества в Київ. Зокрема, допоможуть зорієнтуватися в незнайомому місті, а при необхідності добратися до потрібного місця.   

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ