Оператори зовнішньої реклами судитимуться з КМДА


Асоціація зовнішньої реклами ініціює позови за фактом незаконного захоплення приватної власності столичною владою.

Крім того, рекламісти офіційно звернулися до прем'єра Миколи Азарова та голови Держкомпідприємництва Михайла Бродського з проханням захистити малий і середній бізнес від протиправних дій.

"На сьогоднішній день учасники Асоціації зовнішньої реклами позитивно налаштовані на співробітництво з Київською  адміністрацією. Однак страх за свою майбутню кар'єру штовхає низку чиновників на порушення будь-яких норм цивілізованого діалогу", йдеться в повідомленні асоціації.

За словами оператори зовнішньої реклами, коли виникла необхідність у розміщенні соціальної реклами до Дня Перемоги, вони надали свої кращі площини, у тому числі в 100% кількості по центральних вулицях Києва.

Однак, від міської влади вони не те що не отримали жодних підбіг - у ніч з 5 на 6 травня був "даний негласний наказ заклеювати всі щити і сітілайти в місті по шляху проходження кортежу президента.

"Цей наказ став моментально виконуватися: неофіційні бригади вийшли на вулиці, і без яких-небудь документів і дозволів, криво і навскіс почали поклейку на чужій власності.

Жодних причин для подібного поводження не існує. Більш того, будь-який діалог сьогодні може бути поставлений під сумніви через подібні непродумані і волюнтаристичні рішення", - наголосили в Асоціації зовнішньої реклами.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ