Звільнені чиновники мерії: Кільчицька пише книгу, а Червоненко гасає на лижах



Фото надане Кільчицькою
Колишні заступники міського голови, які були звільнені з займаних посад на вимогу Кабміну  у березні, нині насолоджуються життям і не поспішають шукати роботу.

Так, колишній заступник голови КМДА Євгеній Червоненко нині в Австрії катається  на гірських лижах зі збірною ветеранів спорту, пише "Сегодня".

"Якщо батьківщині потрібний буду, призвуть. А так - насолоджуюся життям", - сказав він.

У майбутніх планах Червоненка - участь в ралі на гоночних машинах в Італії, а так колишній чиновник хоче вибрати собі нового коня та бере участь у багатьох телешоу, навіть комедійних.

Не забуває розважатися й інший екс-заступник Черновецького Ірена Кільчицька, яка відвідує мало не всі світські заходи та відпочиває у Франції. 

"Я зараз вирішила присвятити час своєму відпочинку і дітям. Незабаром допишу книгу "Сирена", у якій багато автобіографічного, постійно гуляю і граюся з Монікою і Марком. Роботу не шукаю, мене ще знайдуть", - сказала колишня чиновниця.

Колишній заступник голови КМДА з земельних питань Олександр Луцький нині має багато часу на читання книг та походи в кіно.

"Я не пропустив ні однієї новинки - "Натомлені сонцем-2", "Аватар". Читаю багато філософських книг, історичних, але і працюю. Я радий, що не ходжу на наради, - у мене залишається час на фундаментальні питання. От веду переговори з потенційними учасниками земельних аукціонів, розробляю геодезичну карту Києва. Я ж залишився радником мера", - сказав Луцький.

Крім того, за інформацією видання, дехто зі звільнених чиновників таки планує повернутися на насиджене місце.

Наприклад, Сергій Рудик нині чекає на вибори у місцеві ради, мовляв, він вже давно очолює одну з громадських організацій, тому має шанси.

"Зараз з'явився вільний час, я вирішив себе цілком присвятити цій роботі. Адже вибори не за горами. І ми обов'язково будемо в них брати участь, об'єднавшись в блок з іншими "громадськими працівниками", - сказав Рудик.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ