Київська міліція закрила порносайт


Столичні працівники управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, припинили діяльність торрент-сайту, з якого розповсюджувалося порнографічне відео.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС у києві.

За словами правоохоронців, це перший в Україні подібний випадок.

Під час оперативних заходів міліції надійшла інформація, що певний приватний підприємець у сфері інтернет-продаж є власником сайту, з якого можна без будь-яких обмежень отримати фото та відео порнографічного змісту.

Оперативники встановили місце розташування сервера та затримали його власника, 35-річного киянина.

За словами затриманого, сайт він створив 2008 року для розповсюдження продукції порнографічного характеру між зареєстрованими користувачами сайту. Сайт містив тематичні розділи. Наприклад, "Закордонні порнофільми", "Російські порнофільми", "Нетрадиційне порно" тощо.

Наразі сервер вилучено, сайт припинив існування. За попередніми висновками фахівців, інформація, яка міститься на вилученому сервері, справді має порнографічний характер.

Наразі призначено низку експертиз, які повною мірою дадуть оцінку відео та фото.

Відносно затриманого порушено кримінальну справу за розповсюдження відеопродукції порнографічного змісту. Санкція цієї статті передбачає покарання до 5 років ув'язнення з конфіскацією відповідних творів та обладнання. Триває слідство.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ