За свята кияни влаштували 56 пожеж


Упродовж травневих свят, з 1 по 4 травня, силами пожежно-рятувальної служби столиці було ліквідовано 56 пожеж та врятовано семеро людей.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби МНС.

Зокрема, 1 і 2 травня на території Труханового острова вигоріло 750 квадратних метрів  трав'яного покрову. Також вигоріла трава на площі 500 квадратних метрів біля Обухівського шосе у Голосіївському районі та в Деснянському районі на вулиці Милославській, 34 і Радистів, 73-а, де на території лісництва вигоріло 300 квадратних метрів.

В усіх випадках експертиза попередньо встановила необережне поводження з вогнем невідомих осіб. Під час пожеж ніхто не постраждав.

3 травня о 13.00 сталася пожежа у п'ятиповерховому будинку на вулиці Курській,14  у Солом'янському районі.

Через недбальство свого сусіда поверхом нижче, який палив у ліжку, трьох людей довелося рятувати з власних квартир на останньому поверсі за допомогою спеціальної пожежної драбини. У самого палія вигоріли житлова та ванна кімнати, кухня, коридор і побутові речі.
У ніч на 4 травня в Дарницькому районі столиці сталася пожежа в одній з квартир дев'ятиповерхового будинку на вулиці Вербицького,22/1.

На момент прибуття пожежників у квартирі знаходилось троє людей, яких рятувальники благополучно вивели з оселі, в той час як інша група приступила до гасіння пожежі.

За попередньою версією пожежу спричинило коротке замкнення електропроводів.

Ще один випадок стався в Голосіївському районі на провулку Коломиєвському,16. Цього разу жертвою вогню став чоловік, який заснув у ліжку з цигаркою. За інформацією МНС, допомога прибула вчасно, тож чоловік не постраждав.
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ