ДАІ перекриє рух на Хрещатику і Європейській площі


6 травня з 18.30 до 24.00 у зв'язку з проведенням репетицій параду до Дня перемоги у Києві буде повністю перекрито рух транспорту по вулиці Хрещатик та на Європейській площі.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДАІ.

Крім того, 9 травня під час проведення параду та святкових заходів буде заборонено рух всіх видів транспорту на цій ділянці дороги.

Для забезпечення безпеки учасників дорожнього руху під час прибуття та розстановки військової техніки в місці проведення параду буде перекрито рух та заборонено паркування транспортних засобів по вулиці Хрещатик (від Майдану Незалежності до Європейської площі) з 20.00. 8 травня до 7.00 10 травня.

ДАІ попереджає також водіїв, що 6 та 9 травня буде заборонено паркування усіх видів транспорту на Бульварі Лесі Українки (від вул. Шовковичної до пров. Щорса), пл. Михайлівській та на майданчиках біля Річкового порту в зв'язку з паркуванням на зазначених ділянках транспорту Міноборони.

З урахуванням викладеного, ДАІ рекомендує водіям по можливості планувати свої поїздки таким чином, щоб утриматись від відвідування центральної частини міста в ці дні.

"Якщо все ж таки така потреба виникла, то слід бути гранично уважними, неухильно дотримуватися сигналів регулювальників, вимог дорожніх знаків, а також не залишати транспорт з порушенням правил паркування", йдеться в повідомленні прес-служби.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ