Куликов: Київська влада викинула на вулицю ветеранів


Народний депутат Кирило Куликов заявляє про незаконне виселенням київською владою Благодійної організації Фонду Героїв Радянського Союзу з орендованого ними приміщення по вулиці Хрещатик, 46-а.

З такою заявою депутат звернувся на засіданні Міжвідомчої робочої групи з розв'язання нагальних проблем соціально-економічного розвитку Києва до присутніх та столичного прокурора, повідомляє прес-служба чиновника.

"На сьогодні в орендованому приміщенні по вул. Хрещатик, 46-а протиправно знаходяться невідомі особи, а Герої Радянського Союзу та ветерани Великої Вітчизняної Війни залишаються викинутими на вулицю", - заявив Куликов.

Він наголосив, що "це вкрай важливе питання, яке потрібно вирішити до 9 травня".

"Всупереч встановленого судовим рішенням факту продовження строку оренди приміщення по вул. Хрещатик, 46-а, невідомі особи за допомогою фізичної сили виштовхали представників Фонду із орендованого приміщення, заволоділи приватним майном Фонду, та змінивши замки на дверях, заблокували вхід до будинку", - зазначив Куликов.

Депутат додав, що за словами членів Фонду ветеранів, до організації захоплення приміщення по вул. Хрещатик, 46-а, причетні вищі посадові особи Київської адміністрації та депутати Київради.

Нардеп наголосив, що саме за участі представників головного управління комунальної власності КМДА створювалися штучні перешкоди у здійснені Фондом свого права на участь в аукціоні по приватизації займаного приміщення.

"Українська правда. Київ"

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ