"Київенерго" відрізала світло "Київпастрансу"


АЕК "Київенерго" після численних попереджень припинила постачання електрики до підприємства "Київпастранс".

Про це йдеться в повідомленні прес-служби енергокомпанії.

Про заплановане відключення "Київпастрансу" "Київенерго" повідомила Головне управління з питань надзвичайних ситуацій, СБУ, Держінспекцію з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії в Києві. 

"Інформація про ніби-то неочікуване відключення електрики є неправдивою. Приводом для припинення електропостачання стало проведення робіт по зниженню заборгованості "Київпастрансу" через численне незаконне підключення до їх мереж сторонніх об’єктів та організацій", йдеться в повідомленні "Київенерго".

Крім того, компанія своїм листом від 15 квітня на адресу гендиректора "Київпастрансу" Миколи Ламбуцького попередила підприємство про припинення електропостачання у зв’язку з боргами.

Так, згідно з даними "Київенерго", станом 1 квітня борг за електроенергію "Київпастрансу" становить: 19 мільйонів 315 тисяч гривень за активну електроенергію та 3 мільйони 430 тисяч гривень за реактивну електроенергію.
   
Як відомо, раніше "Київпастранс" заявив, що “Київенерго" без попередження відключило від електроенергії 3 підстанції служби енергетичного забезпечення "Київпастранс", що забезпечують рух трамваїв по маршрутах 22, 23, 29, 33 та рух тролейбусів по маршруту 1.



powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ