Київрада заробила на землі більше 40 мільйонів


Київрада погодила продаж 4 земельних ділянок у столиці загальною площею 1,418 га за 40 мільйонів 885 тисяч гривень.

Відповідні рішення були прийняті на засіданні 29 квітня, повідомляє УНІАН.

Так, дві земельні ділянки були продані ТОВ "Шпиль": площею 0,319 га у Платонівському провулку, 1-Г, що в Солом'янському районі, для будівництва і реконструкції житлового за 9 мільйонів 23 тисячі гривень та  площею 0,384 га по вул. Крупської, 4 у Дарницькому районі для будівництва і реконструкції офісно-готельного комплексу за 8 мільйонів 893 тисячі гривень. Обидві ділянки забудовані.

Малому ПП "АЛЬФА-П" погоджено продаж земельної ділянки площею 0,018 га по вулиці Героїв Дніпра, 30, що в Оболонському районі, за 428 тисяч гривень для будівництва і обслуговування павільйону з продажу товарів широкого вжитку.

При цьому Київрада внесла зміни до Програми розвитку зеленої зони Києва, виключивши ділянку з переліку озеленених територій загального користування, оскільки вказана ділянка вільна від забудови.

ТОВ "Нео-бізнес системи" продано 0,697 га по вулиці Івана Федорова, 32 у Солом'янському районі за 22 мільйони 541 тисячу гривень для будівництво і реконструкції існуючої будівлі під офісно-складський комплекс.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ