Столичні автобуси на свята змінять маршрут руху


1- 4 та 9-10 травня роботу міського пасажирського транспорту загального користування буде організована згідно з розкладами руху недільного дня зі змінами, а 5,6,7  травня - за  розкладами руху робочого дня зі змінами.

Таке рішення прийняте з метою забезпечення якісних та безпечних пасажирських перевезень мешканців та гостей Києва міським пасажирським транспортом загального користування в святкові та вихідні, повідомляє прес-служба КМДА.

Так, 1 та 9 травня на час проведення загальноміських заходів на вул. Хрещатик передбачено внесення змін в роботу громадського транспорту.

6 (7 резерв) травня у зв'язку з репетицією параду на Хрещатику від Бессарабської площі до Європейської площі з 18.30 автобуси маршруту №38 рухатимуться по вул. Ковалевської - вул. Ломоносова - вул. Васильківській - Голосіївському проспекту - бульварі Дружби народів - вул. Червоноармійській - вул. Толстого - вул. Володимирській - бульв. Шевченка - вул. Хрещатик далі за існуючим маршрутом;

Крім того, з 18.00 автобуси маршруту №24 їздитимуть по трасі: Музей історії ВВВ - вул. Січневого повстання - вул. Грушевського - Стадіон "Динамо".

9 травня з 12.00 до 20.00 під час проведення урочистої ходи по вул. Сагайдачного та Контрактовій площі рух автобусів маршруту № 62 буде організовано від Ботанічного саду до Європейської площі.

У цей час автобуси маршруту № 51 рухатимуться за маршрутом: ЗЗБК - Ленінградська площа - Поштова площа - вул. Братська - вул. Іллінська - вул. Волоська - вул. Сковороди - Контрактова площа - (до пам`ятника Г. Сковороди) та в зворотному напрямку - вул. Сковороди - вул. Іллінська - Набережно-Хрещатицька  - Поштова площа - Ленінградська площа - ЗЗБК; а рух трамваїв маршруту № 5 буде призупинено.

1, 2 та 9 травня 2010 року на підставі оперативної інформації про стан пасажирських перевезень передбачено коригування кількості рухомого складу на маршрутах відповідно до пасажиропотоку, повідомили у "Київпастрансі".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ