Київрада скасувала рішення про приватизацію дитячого медцентру


Міський дитячий медичний центр проблем слуху та мовлення "СУВАГ" було виключено з переліку об‘єктів, що підлягають приватизації.

Про це повідомив депутат фракції Блоку Кличка Валерій Карпунцов, повідомляє прес-служба політика.

"На засіданні Київради, виконуючи волю територіальної громади міста, депутати нашого блоку змусили секретаря Київради Олеся Довгого поставити на голосування проект рішення за яким, нежилий будинок по вул. Володимирській, 43 "В" мав бути виключений з  програми  приватизації", - сказав Карпунцов.

За його словами, таким чином депутати допомогли дітям з фізичними вадами зберегти їхнє право на охорону здоров‘я, отримання медичної допомоги та право на користування життєво необхідними послугами системи охорони  і відновлення здоров‘я.

Карпунцов наголосив, що Блок Кличка на цьому не зупиниться, депутати і надалі будуть відстоювати інтереси та допомагати центру "СУВАГ". 

"Наша фракція вдячна Кабінету міністрів та прокуратурі  Києва, які не залишилися байдужими до ситуації, яка склалася довкола дитячого медичного центру "СУВАГ". Просимо і надалі не залишатися осторонь, тримати це питання на контролі та допомогти встановити справедливість", - сказав депутат.

Карпунцов пояснив, що тільки завдяки спільним зусиллям, "ми зможемо зупинити політику руйнування інфраструктури Києва та знущання над громадою міста".

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ