Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4bd994d799bb5/
Українська правда
Київ

Черновецькому наказали звільнити ще одного чиновника

29.04.2010  17:16


Фото з сайту КМДА

Віце-прем'єр Володимир Сівкович дав доручення Київській адміністрації звільнити чиновника КМДА Володимира Стороженка, який викинув у смітник мікрофон журналіста СТБ.

Про це він сказав у четвер на Міжвідомчої робочої групи з розв'язання нагальних проблем соціально-економічного розвитку Києва.

"Склалася така ситуація, що Київ нікому був непотрібен, була війна між президентом і прем'єром і Києвом фактично ніхто не переймався. Вони жили самі по собі. За цей період чиновники стали безкарними, стали маленькими князьками і фактично забули, що в кожного чиновника є присяга державного службовця", - сказав Сівкович.

Він пояснив, що присяга держслужбовця, так само важлива як присяга лікаря. Але у той час як присяга лікаря "дає можливість спасати людей, присяга державного службовця вбиває у людей віру у владу і віру в справедливість".

"У даному випадку засідання комісії, яке було по цьому чиновнику, по Стороженку, прийшла до висновку, що він порушив присягу державного службовця. Виходячи з цього я дав доручення КМДА звільнити цього чиновника з займаної посади", - підсумував Сівкович.

Він також відзначив, що, за результатами перевірки Головдержслужби, більше половини чиновників київської влади сьогодні займають свої посади з порушенням вимог законодавства.

"Відповідні висновки будуть зроблені", - підкреслив він.

Віце-прем'єр також повідомив, що на даний момент діяльність київської влади ретельно перевіряється і уже порушено рнизку кримінальних справ.

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.