ДАІ попереджає про перекриття центру Києва


4 та 6 травня з 18.30 до 24.00 буде повністю перекрито рух транспорту по вулиці Хрещатик та на Європейській площі.

Як повідомило ДАІ Києва, це буде зроблено у зв'язку з проведенням репетицій параду.

Крім того, 9 травня під час проведення параду та святкових заходів буде заборонено рух всіх видів транспорту на цій ділянці дороги.

Також для забезпечення безпеки учасників дорожнього руху під час прибуття та розстановки військової техніки в місці проведення параду буде перекрито рух та заборонено паркування транспортних засобів по вулиці Хрещатик (від Майдану Незалежності до Європейської площі) з 20.00 8 травня до 7.00 10 травня.

Столична ДАІ попереджає водіїв, що 4, 6 та 9 травня буде заборонено паркування усіх видів транспорту на бульварі Лесі Українки (від вул. Шовковичної до пров. Щорса), пл. Михайлівській та на майданчиках біля Річкового порту у зв'язку з паркуванням на зазначених ділянках транспорту Міноборони.

Начальник ДАІ Києва Анатолій КУРІННИЙ зазначає, що під час проведення заходів з залученням великої кількості техніки та людей неможливо обійтися без обмежень в русі транспорту і просить киян та гостей столиці з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

З урахуванням викладеного, столична Державтоінспекція рекомендує водіям по можливості планувати свої поїздки таким чином, щоб утриматись від відвідування центральної частини міста в ці дні.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ