МНС навчатиме школярів, як вберегтися від нещасних випадків


МНС спільно з Головним управлінням освіти та науки КМДА проводять "Тиждень знань безпеки життєдіяльності" у столичних школах.

Ця акція має на меті попередити нещасні випадки під час літніх канікул, що яких залишилося небагато часу, повідомляє прес-служба МНС у Києві.

"Тиждень знань безпеки життєдіяльності" покликаний навчити дітей поважно ставитись до безпеки людини, з метою попередження надзвичайних ситуацій та випадків дитячого травматизму, особливо під час шкільних канікул.

У ці дні до кожної школи завітають пожежники-рятувальники столичного МНС аби розповісти дітям, чим може закінчитись нехтування правилами пожежної та власної безпеки.

У також школах пройдуть батьківські збори, відкриті уроки з основ безпеки життєдіяльності, діти дізнаються про роботу підрозділів МНС, пройдуть тренування по евакуації дітей з приміщень школи.

Окрім навчання дітей правилам безпечної поведінки, рятувальники МНС ознайомлять школярів з діяльністю та історією пожежно-рятувальної служби столиці.

На базі однієї зі шкіл кожного району в місті, планується організувати демонстрацію можливостей підрозділів МНС з залученням пожежно-рятувальної техніки.

Також у школах проводитимуться відкриті уроки, присвячені 24-й річниці ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, на які будуть запрошені ветерани-ліквідатори.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ